Skip to main navigation Skip to main content

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 är Microsofts verktyg för produktivitet, samarbete, webbkonferens och kommunikation, levererad som en tjänst i molnet. Lättåtkomlig överallt via närmsta dator eller mobiltelefon med webbläsare. Ni prenumererar på tjänsten årsvis, slipper investera i egna servrar och underhåll av dessa, samt betalar bara för det som varje medarbetare faktiskt använder.

Förmåner:
Som återförsäljare av Microsofts onlinetjänster får du tillgång till en rad förmåner; gratis tillgång till Office 365, Windows InTune och CRM online.
Ingram Micro har hjälpt många partners att registrera sig samt komma igång med försäljning av Microsofts molntjänster. Vi arbetar tätt ihop med Microsoft och håller med jämna mellanrum kurser och seminarier tillsammans.

Behöver du hjälp med registreringen eller undrar över något så kan du kontakta oss på molnet@ingrammicro.se så ringer vi upp dig så fort som möjligt.

molnet@ingrammicro.se

Bli molnpartner

Bli molnpartner med Ingram Micro idag!
Kom igång med din försäljning redan idag - att bli molnpartner går fort och enkelt; börja med att surfa till Micosofts Online Services Partner webbplats.

1. Klicka "Enroll now" (kräver inloggning)
2. Genomför en online serviceutbildning
3. Skriv på partneravtalet
4. Genomför testet

Bli molnpartner

I Microsoft Office 365 ingår:

- Microsoft Office Professional Plus: senaste versionen av Outlook, Word, Excel, PowerPoint och OneNote. Låter dig leverera bästa möjliga arbete t.ex. med hjälp av nya media- och bildredigeringsverktyg.
- Exhange Online: ger åtkomst till dokument, kontakter, kalendrar och e-post överallt och möjliggör delning av information internt med samma säkerhet, kontroll och flexibilitet som om ni haft en lokal server på företaget.
- SharePoint Online: dela informatin, dokument och insikter med kollegor, kunder och samarbetspartners på gemensamma projet- och samarbetsportaler.
- Lync Online: se snabbt vilka kollegor och kunder som är online. Kommunicera på ett klick via snabbmeddelanden, röst-/vidoesamtal eller håll webbkonferenser.

Bland montjänsterna hittar ni också Windows InTune som är en managementtjänst som inkluderar senaste versionen av Windows.

This product doesn’t allow backorders