Skip to main navigation Skip to main content

Välkommen till Alcatel-Lucent Enterprise´s sida

Här hittar du bra information kring Alcatel Lucent Enterprise.

  • Hur man blir partner

  • Senaste nyheterna

  • Aktuella kampanjer

Vi är ett team hos Ingram Micro som jobbar dedikerat med produkterna. När ni behöver ytterligare information så finns vi tillgängliga. 

Produktportföljen från Alcatel-Lucent Enterprise sträcker sig från traditionell telefoni till de senaste cloudbaserade lösningarna.

Vi har nätverk från enkelt trådat till trådlöst för alla miljöer både ute och inne. PoE – switchar för att enkelt installera accesspunkter och kameror.

För de tuffa miljöerna som industri och liknande så har vi ett sortiment som klarar alla miljöer.


Utbilda dig, tjäna mer

Den som vet mest vinner. Alcatel-Lucent Enterprise har samlat det bästa inom utbildning på deras produkter på denna sida. Registrera dig nu>>

 


På Alcatel-Lucent Enterprise ”Resource Library” finns informationen

När du har en fråga, då finns ett svar. Enkelt och överskådligt. Sök och finn >>

 

 Alcatel-Lucent Enterprise OmniAccess AP-1101

Hur kan en enkel liten accesspunkt skapa mer tid och nya möjligheter för affärer och nya intäkter?


Läs mer här >> om Alcatel-Lucent Enterprise OmniAccess AP-1101 och hur det är möjligt.

Att installera, konfigurera trådlösa nät kan vara en utmaning. Det kan vara knepigt att övervaka och man kanske funderar över hur säkert det egentligen är? Sedan ska de byggas ut när verksamheten växer och då är det en utmaning.  Med den nya Alcatel-Lucent Enterprise OmniAccess AP-1101 så blir alla dessa uppgifter en enkel sak. Anledningen till det är att denna smidiga accesspunkt har funktioner som normalt finns i större och mer komplexa enheter.

Läs mer här >>  för att se allt det du kan göra med OmniAccess AP-1101 samt vilka funktioner den

har för att göra din vardag enklare, snabbare och säkrare.


Nyhet! Telefoni och Unified Communication

Fräsch nyhet! Alcatel-Lucent Enterprise har släppt nyheten OXO Connect. En enkel enhet för telefoni och Unified Communication.

Med upp till 300 användare och enkel managering i en hybrid lösning så passar denna utmärkt för små och medelstora företag.


Bra switchar, med rätt funktioner, till rätt pris

Alcatel-Lucent Enterprise OmniSwitch 6350 familjen är en serie med Gigabitswitchar, tillgängliga som 10-, 24- och 48-portars. De finns både som Power over Ethernet (PoE) och utan PoE. Trots sin snabba och enkla set-up och konkurrenskraftiga pris så har OmniSwitch 6350 avancerad säkerhet, Quality of Service och funktioner för tillgänglighet för krävande affärstillämpningar. Läs mer här >>


This product doesn’t allow backorders